Organiseer jouw event

HuB.Kerkrade biedt partners uit het cultureel maatschappelijke middenveld het podium om activiteiten en evenementen te organiseren. Samen zorgen we ervoor dat deze evenementen te vinden zijn op dé culturele ontmoetingsplek van Kerkrade. Door de handen ineen te slaan verbinden we onze netwerken en maken we cultuur en maatschappelijke thema’s toegankelijk voor iedereen.

Wat is er zoal mogelijk?

  • Roda 1962 en Staantribune keken terug op Kaalheide tijdens een live podcast
  • Dutch Mountain Film Festival organiseerde hun festivalopening met expositie
  • Jaimy en Thies nemen de Kirchroa Tropical Potkest op met de nieuwste podcast-apparatuur

Hoe werkt het?

Heb je een idee voor een activiteit of evenement? Stuur je aanvraag dan in via onderstaand formulier. Wij bekijken vervolgens je inzending en nemen zo snel mogelijk contact met je op. Coördinator HuB. programmering Aniek Pasmans bekijkt samen met jou in welke vorm je activiteit of evenement het beste tot stand kan komen.

Veel gestelde vragen

Wanneer kom ik in aanmerking voor het organiseren van een activiteit of evenement?

In de HuB. organiseren we activiteiten en evenementen die een culturele/maatschappelijke meerwaarde hebben. Culturele/maatschappelijke instellingen, verenigingen en enthousiastelingen zijn welkom om een activiteit bij ons aan te vragen. Commerciële activiteiten en evenementen zijn uitgesloten.

Van welke ruimtes mag ik gebruik maken?

Wij kunnen verschillende ruimtes ter beschikking stellen. Samen kijken we welke ruimte het beste geschikt is voor jou activiteit of evenement. De grote zaal is in de meeste gevallen uitgesloten.

Wordt er reclame gemaakt voor mijn activiteit of evenement?

Bij akkoord op jouw activiteit of evenement wordt deze weergegeven in de agenda op onze website. Verder wordt in afstemming met de marketingafdeling bekeken welke andere kanalen ingezet worden.

Hoe vroeg van tevoren moet ik mijn activiteit of evenement aanvragen?

In het aanmeldformulier vragen wij naar de maand wanneer jij je activiteit of evenement wil organiseren. Hou er rekening mee dat onze agenda vol kan zijn. Hoe eerder wij jouw aanvraag vóór de geplande maand ontvangen, hoe groter de kans dat wij deze kunnen inplannen.

Hoeveel kost het organiseren van een HuB. activiteit of evenement?

Als jouw activiteit aan de kaderstelling voor een HuB. activiteit voldoet, worden er geen kosten in rekening gebracht. Hoe mooi is dat! De kaderstelling vind je in de algemene voorwaarden.

Mijn vraag over het organiseren van een activiteit staat er niet tussen. Hoe kan ik contact opnemen met HuB.Kerkrade?

Voor vragen over het organiseren van activiteiten en evenementen kun je per mail contact opnemen met Coördinator HuB. programmering Aniek Pasmans: a.pasmans@hubkerkrade.nl. Benieuwd naar wat Aniek doet? Bekijk dan De HuB. van Aniek.

Aanvraag insturen

Te gek dat je een activiteit of evenement in de HuB. wil organiseren! Vul onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Info over je activiteit/evenement

Wat staat er op het programma?

Back to top